Περιγραφή
Ανοίξαμε το 2000 (συνεχίζουμε οικογενειακά). Μαγείρισσα η Ειρήνη Δεκαβάλλα. Ο Γιαννούλης Γεράρδης, σύζυγος, έχει περιβόλι με λαχανικά, ψαρεύει φρέσκα ψάρια, καλαμάρια, συλλέγει από τα βουνά της Φολεγάνδρου σαλιγκάρια, κάπαρη, δυόσμο, ρίγανη, δεντρολίβανο, έχουμε δικές μας κότες, αβγά,κρασί, λάδι και γενικά προσπαθούμε να έχουμε πάντα ντόπια προϊόντα. Ο Ασύγκριτος το ανέλαβε το 2010. Η Ειρήνη Δεκαβάλλα (μητέρα) συνεχίζει και μαγειρεύει με αγάπη, παραδοσιακά. Το 2024, μάλιστα, βραβεύτηκε μέσα στις 5 καλύτερες μαγείρισσες των Κυκλάδων “ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2024, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ”. Το μενού μας και οι συνταγές μας είναι σταθερές γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την παράδοση.