Όλα ξεκίνησαν το 2012 στις Χώνες, το μικρό χωριό της Άνδρου. Ο Δημήτρης Μάστορης ορμώμενος από τις συνεχείς παρακινήσεις οικογένειας και φίλων αποφάσισε το 2017 να εμφιαλώσει το πρώτο μπουκάλι κρασί. Από μικρό παιδί κάθε καλοκαίρι περίμενε με ανυπομονησία τον τρύγο και την στιγμή που θα σφράγιζαν το βαρέλι με τον μούστο. Έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να φτιάχνει το δικό του κρασί και να έχει το βαρελάκι του.Ξεκινώντας μόνο με τα αμπέλια σε εκείνο το χωράφι στην ράχη του βουνού ,που κλάδευε από παιδί αποφάσισε σταδιακά να μεγαλώσει την παραγωγή. Όταν φύτεψε την πρώτη ρίζα στον αμπελώνα του στον κάμπο γεννήθηκε "Εν Χώναις θαύμα".
Το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί της Άνδρου αποκλειστικά με τοπικές και κυκλαδίτικες ποικιλίες, βρέθηκε σε κάθε τραπέζι του νησιού, μοιράζοντας χαμόγελα σε όποιον το
δοκίμαζε. Τώρα συνεχίζει το ταξίδι του και έξω από αυτό με την ελπίδα εκείνο το χαμόγελο να φτάσει όλο και πιο μακριά . Τα σταφύλια έιναι τοπικές κυκλαδίτικες ποικιλίες, προέρχονται όλα από διάφορες περιοχές του νησιού από νεαρά και παλαιά αμπέλια έως 100 ετών. Τα αμπέλια βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 100μ.-500μ. Οι ποικιλίες είναι Κουμάρι, για το κόκκινο και το ροζέ, Ποταμίσι και Ασύρτικο για το λευκό.